House of Beauty

Fransförlängning

Upplev nya fylliga ögonfransar

Vi erbjuder flera olika typer av fransförlängning för att du ska finna det som passar just dig.

Singelfransar
Nytt set 1499:-, ca 1,5 timmar (Borttagning den dagen du vill ta bort dem är gratis (När du gjort fransarna här))
Volymfransar
Nytt set 1999:-, ca 2 timmar
Detta är den senaste metoden inom fransförlängning. Med denna metod kan du få otroligt fylliga fransar då man arbetar med betydligt tunnare strån kan man applicera flera strån per egen naturlig frans.
Fyllning 
30 min 495:-
45 min 595:-
60 min 695:-
75 min 795:-
Med denna prislista kan du styra själv hur ofta du vill/behöver gå. Har du gått länge eller tappat mycket rekommenderar vi att du bokar en längre fyllningstid.
Skötselråd för Fransförlängning

*Undvik att tvätta ögonen och helst inte duscha de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.
*Undvik att simma och bada bastu de närmaste 48 timmarna av samma skäl.
*Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet. Låt ögonen lufttorka i stället för att använda en frottéhandduk.
*Krämer och oljor av alla de slag är ögonfranslimmets värsta fiender. Undvik noga ögonen.
*Undvik maskara
*Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt som möjligt. Dra aldrig i en frans. Limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar.
* Du tappar 1-4 st av dina egna fransar per dag som sedan växer ut igen. Problemet är naturligtvis att förlängningsfransen också åker med.
*Vi rekommenderar dig därför att beställa tid för en fyllning/ återbesök ungefär var tredje vecka för att hålla din fransförlängning fin och fyllig.

* Det är viktigt att hålla en god ögonhygien när du har fransförlängning. Så att inte bakterier, smuts och fett samlas, det kan leda till att lösfransarna lossnar. Rengör dina fransar dagligen med fransrengöring.
* Använd en fransborste och borsta dina fransar försiktigt dagligen eller vid behov om du blir ”ruffsig” =)

House of Beauty

Boka tid