House of Beauty

Renlive

Renlives professionella hudvård

Renlives professionella hudvård och behandlingar har den högsta standarden på ingredienser och råvaror. Med Renlive kan du förvänta dig resultat som du kanske trodde var omöjliga.

Renlives produkter är allergivänliga, fria från sensibiliserande och skadliga ämnen. Renlive hud- och kroppsvård är innovativa, naturliga, fria från paraffin, silicon och vaselin. Renlives produkter är resultatinriktade och är speciellt framtagna för att behandla hudproblem samt förebygga hudens åldrande.

Vi säljer många av Renlives produkter men erbjuder även behandlingar med Renlive, bland annat vår kemiska peeling och vår Exklusiva ansiktspeeling med mandelsyra. Alphapeel är alltså en kemisk peeling baserad på mandelsyra som är fettlöslig och utvinns från bittermandel. Behandlingen skall lösa upp det yttersta cellagret, minska fina linjer, jämna ut pigmenteringar och minska dem på sikt. Behandlingen är lämplig för känsligare hudtyper och är skonsam mot huden.
BEHANDLINGAR DU HAR ATT VÄLJA PÅ:
RENLIVES C-VITAMIN BEHANDLING ÄR EN RIKTIG BOOST FÖR HUDEN.   Det koncentrerade C-vitaminet från Renlive tillför huden vitaminer och näring som ger huden ett fantastiskt lyster och förbättrad spänst.   C-vitamin räknas som en av de viktigaste antioxidanterna, vilket gör denna behandling till en riktig energikick för en trött och livlös hud. C-vitaminet aktiverar huden på djupet och har en stimulerande effekt på bildandet av kollagen.   Renlives C-vitamin behandling har en djupgående och renande effekt, efter en behandling känns huden vital och fräsch.   Behandlingen hjälper till att absorbera fukt och har en positiv verkan på mild acne då behandlingen är inflammationshämmande.   Behandlingen rekommenderas för dig som vill:
– Förbättra hudens lyster och spänst
– Ge huden en energikick
– Förebygga hudens åldrande
– Återbygga solskadad hud
– Få en jämnare hudton
– Har mild acne
– Har pigmenteringar
I behandlingen ingår:
– Rengöring av ansikte
– Hudanalys
– Mild AHA-peeling
– Koncentrerat C-vitamin serum från Renlive
– Fuktmask
– Kräm efter hudtyp
Samtliga produkter som används i behandlingen kommer från Renlive och är allergivänliga och fria från paraffin, silicon och vaselin.   Vi rekommenderar att inte sola 12 timmar före eller efter behandling samt att man avstår från träning och bastu 12 timmar efter behandling.
Använd solskydd i minst en vecka efter.
EXKLUSIVE ANSIKTSPEELING MED MANDELSYRA   Alphapeel är en kemiskpeeling baserad på mandelsyra som är fettlöslig och utvinns från bittermandel. Behandlingen skall lösa upp det yttersta cellagret, minska fina linjer, jämna ut pigmenteringar och minska dem på sikt.   Behandlingen är lämplig för känsligare hudtyper och är skonsam mot huden.
ALPHApeel har en läkande effekt och är antibakteriell, med ALPHApeel får huden mer lyster och en jämnare hudton. Behandlingen är även hudföryngrande med en exfolierande effekt samt även fuktgivande.   ALPHApeel är en en säker kemiskpeeling som kan utöras på alla hudtyper och även under sommartid.
SKIN DEFENCE Skin Defence by Renlive
Preppa och förbered huden för kylan! Behandlingen är återfuktande, skyddande och livar upp trött- och grå hud. Ger huden mer lyster och förbättrar hudens elasticitet. Passar alla hudtyper!
I behandlingen ingår: Rengöring, Hudanalys ,Peeling, Kort ansiktsmassage ,Mask och avslutas med ett helt fantastiskt multivitamin-serum.

Behandlingar med Renlive

Priser

  • Kemisk Peeling

 

950:-

  • Skin defence

 

1390:-

  • C-vitamin boost

 

1390:-

House of Beauty

Boka tid